Met EasyROM monitort de patiënt zelf de symptomen.

in de app, 3-7 vragen via een CAT-Test per meting. Powered by Dutch PROMIS Flemish Group

Pijn

Pijn is een veelvoorkomend symptoom, bij vrijwel alle behandelingen en geeft als indicator een grote bijdrage in het inzicht over het beloop. Pijnintensiteit (NRS), samen met belemmeringen door pijn en de reacties op pijn, geven een goed inzicht.

Vermoeidheid

Vermoeidheid komt vrijwel altijd voor bij een behandeling en is daarom een goede indicator voor het meten van voortgang/beloop in de behandeling.

Voeding

Goede voeding geeft voldoening, energie en belangrijke voedingsstoffen, die tijdens en door een behandeling beïnvloed kunnen worden. Het beter, meer en frequenter willen eten kan een goede aanvullende indicator zijn over de behandeling

Lichamelijk functioneren

De mate van lichamelijk functioneren kan verstoord raken onder invloed van de mate van pijn. Belemmeringen door pijn zijn daar dan een gevolg van en metingen van deze parameters geven een nog duidelijker beeld.

Psychosociaal

Een diagnose voor kanker is niet alleen mentaal belastend, maar kan ook erg zwaar worden wanneer de patiënt eenzaam en/of afhankelijk raakt. Het kan leiden tot een existentiële crisis of problemen geven met werkhervatting.

Psychisch

Een diagnose voor kanker kan heel veel angst, depressie en somberheid met zich meebrengen. Schakel deze CAT-testen aan in EasyROM Pro en meet deze symptomen simpel, kort en gemakkelijk.

Angst

Angst is een hele natuurlijke instinctieve reflex, die kan omslaan tot een negatieve beïnvloed op de behandeling. Het monitoren van het beloop van dit symptoom is daarom ook belangrijk in bepaalde gevallen.

Depressie

Men kan in een psychisch diep gat vallen bij een diagnose voor kanker en daar hulp bij nodig hebben. Als men zich mentaal fit voelt, heeft dit baat bij de uitkomst van de behandeling en de afloop ervan.

Slaapstoornissen

Bij de uitslag, de behandeling en nasleep, spelen er velen gedachten en lichamelijke processen af, die er mede voor kunnen zorgen dat een gezond slaappatroon niet meer mogelijk, wat op den duur weer invloed heeft op het beloop van de behandeling.

13 Nederlands/Vlaamse CAT-testen voor symptoom-monitoring beschikbaar

EasyROM voor Kankerbehandelingen gebruikt  slechts een kleine selectie van de beschikbare CAT-testen in catalogus. Momenteel zijn er 13 Nederlandse/Vlaamse CAT-testen beschikbaar en EasyROM geeft u de volledige vrijheid om te bepalen welke CAT-testen voor monitoring u wilt gebruiken.

Bel EasyROM

Mocht u EasyROM willen inzetten voor uw patiënten, zorgprofessionals of researchers. Neem dan gewoon contact met ons op, via het contactformulier of bel/e-mail ons.

E-mail: info@easyromapp.com

Telefoon: +31 (0)10 411 21 84

Neem contact op
close slider

[recaptcha]