De prijs van Routine Outcome Monitoring bij EasyROM

niet alleen het product is innovatief....

EasyROM is auteursrechtenvrij!

EasyROM is dermate slim dat het dynamische en zeer korte vragenlijsten genereert. De individuele vragen komen uit zg. Item Banken, die net als de klassieke test theorie vragenlijsten, zijn gemaakt en vertaald, door hardwerkende, eerlijke publieke dienstverleners. Academici, researchers, promovendi, zorgprofessionals, allemaal mensen die hard werken en hun talenten inzetten voor het verbeteren van de zorg voor cliënten en patiënten. Het is daarom verfrissend dat EasyROM GEEN auteursrechten berekent, omdat deze er niet zijn.

Klassieke ROM Metingen

BSI, BDI-II, SQ-48, OQ-45, dit zijn enkele vragenlijsten die gemaakt zijn op basis van de klassieke testtheorie. Testen die gemaakt zijn door hoogwaardige professionals, met zeer grote zorgvuldigheid. Ze bewijzen ook hun nut, dat hebben ze bewezen in de voorgaande jaren. Maar tegenwoordig is het vooral duur door auteursrechten, moeilijke vendor-lock in constructies met zware licenties met stuksprijzen van enkele dubbeltjes tot enkele euro's per meting, terwijl diezelfde testen gemaakt zijn met publieksgeld. EasyROM roept die praktijken tot een halt met 1 duidelijke prijs per meting.

EasyROM metingen

Vragenlijsten gemaakt op basis Item Response Theory (IRT) en geleverd via Computerized Adaptive Testing (CAT) zijn de nieuwe generatie vragenlijsten, waarvan EasyROM er meer dan 200 in het arsenaal heeft in meer dan 70(!) verschillende talen, zoals alle Europese talen en natuurlijk de grootste talen, zoals Mandarijn, Hindi en Russisch, om er maar een paar te noemen. IRT-CAT vragenlijsten nemen niet alleen de grootste beperkingen van Klassieke Test Theorie vragenlijsten weg, EasyROM biedt ze ook nog eens aanzienlijk voordeliger aan.

EasyROM metingen

U beschikt al over een ROM systeem en heeft derhalve ook al het hele proces ingericht, functioneel en organisatorisch, maar heeft u ook al eens nagedacht over de TCO, de Total Cost of Ownership, en dan met name in het licht van verborgen kosten. Het is namelijk niet eerlijk om alleen puur naar de prijs per meting te kijken, het totale plaatje maakt de materie interessant. Veel hogere participatiegraad (vanaf 65% en hoger), accuratere en hoogstaande informatie voor onderzoek kunnen gebruiken, geen data meer halen, maar ontvangen = tijdsbesparing = kostenbesparing, meer en duidelijker inzicht hebben in uitgegeven zorg en zo verbeteringen kunnen doorvoeren. Wat is daar de prijs van?

Duidelijke prijzen

Daar waar klassieke test theorie vragenlijsten allemaal verschillende prijzen hebben, hanteert EasyROM slechts vaste prijzen. U betaalt een jaarlijkse licentieprijs voor gebruik van de app en in de EasyROM Pro variant, een jaarlijkse licentieprijs per behandelaar voor het portaal, wat ook een cliëntenportaal omvat voor elk van diens cliënten.

Vandaag nog starten

EasyROM SelfCare is het antwoord, als u vandaag nog wilt starten met Routine Outcome Monitoring, zoals het ooit bedoeld was, maar dan nu van de nieuwste generatie. Meet de behandeleffecten van uw behandelplan met wetenschappelijke precisie op de hoogst mogelijke standaard, op de meest vertrouwde manier, op een veel hogere frequentie dan momenteel gebruikelijk.

In Control

Met EasyROM heeft u volledige en vrije toegang tot uw eigen ROM-data. U kunt hier alles mee doen wat u zelf wilt, onderzoek, verbetering, behandeling, benchmarking en zelfs verantwoording, als u dat wilt.

EasyROM is vertrouwd

EasyROM is een ware revolutie op ROM-gebied, omdat het de inzet van de echte kracht van ROM mogelijk maakt op een zeer vertrouwde manier. 9 van de 10 Nederlanders heeft een smartphone en EasyROM leeft op dat device, altijd bij de hand en binnen 1-2 minuten is er een meting gedaan. zo heeft u real-time inzicht in de behandeleffecten bij uw cliënten.

Meer weten?

Mocht u nog meer vragen hebben of heeft u interessse in een gratis demoversie van EasyROM, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Dat kan direct via 1 van deze opties:
E-mail: sales@easyromapp.com
Telefoon: +31 6 29506200 of +31 6 24245402 of +31 6 15139683
Neem contact op
close slider

[recaptcha]