Value Based Health Care met EasyROM

De eerste en enige mobiele oplossing voor Routine Outcome Monitoring met Item Banken

Bedankt voor uw aandacht!

U bent op deze pagina gekomen omdat u een folder heeft ontvangen en genoeg getriggerd bent om meer te weten over Value Based Health Care en omdat u interesse heeft in dé eerste en enige Routine Outcome Monitoring oplossing, die vanaf meet af aan als mobiele app is opgebouwd.

Value-Based Health Care gaat om  het maximaliseren van de waarde van zorg voor de patiënt, dan is het logisch om ook het kanaal te gebruiken, dat het meest voor de hand ligt, letterlijk en figuurlijk. EasyROM is daarom meteen begonnen meteen mobiele oplossing, niet een klein appje, maar eentje met  wetenschappelijke grondslag, die in 3 tot 7 vragen een zeer betrouwbare en valide meting kan doen op een smartphone.

De EasyROM app is ontwerpen door experts met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, curatief, somatoform/GGz en op het gebied van data security. Dit team heeft ervoor gezorgd dat er een zeer krachtig en behulpzaam middel aan te bieden voor iedereen die maar met gezondheid te maken heeft op de meest makkelijke en vertrouwde manier, die er maar mogelijk is.

De EasyROM app is vrij verkrijgbaar iin de Apple App Store en Android Play Store vanaf 5 december 2017, maar uw kunt nu al profiteren van een gratis demo, door via het contactformulier dit aan te vragen. Wij kijken uit naar uw aanvraag, u kunt natuurlijk ook gewoon bellen met onze directeur: Bas Thuis op 06 296 06 200.

EasyROM lanceert 5 decemeber officieel met 2 itembanken (Angststoornissen en Depressie) en komt in het eerste kwartaal van 2018 uit met meer dan 100 andere itembanken, voor evenzoveel aandoeningen, in meerdere talen en wereldwijde dekking.

EasyROM heeft naast de EasyROM app in de Pro en SelfCare versie, nog twee andere productlijnen: EasyROM Confectie en EasyROM Custom, om al uw mobiele zorgapp vragen te beantwoorden.

Bekijkt u onze website gerust en mocht u vragen hebben over de andere producten van EasyROM, dan bent u uiteraard altijd welkom voor een afspraak. 

4 productlijnen

Voor elk scenario heeft EasyROM een oplossing

Hou zelf de sterkte van medische klachten bij met wetenschappelijk bewezen nauwkeurigheid

De productlijn EasyROM Selfcare is de meest innovatieve manier om de klachtintensiteit te meten in een zelfzorg-situatie. Met wetenschappelijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, is het mogelijk om concrete en duidelijke inzichten te krijgen in de zelfzorg-behandeling, zodat zelf bepaald kan worden of men op het juiste pad zit of niet. Omdat dit met een mobiele app gebeurt en dat de ROM met wetenschappelijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid gebeurt, zijn de metingen veelvuldig en altijd correct. EasyROM meet wat gemeten moet worden, op het juiste niveau, op de juiste manier, als enige op de markt.

De enige Routine Outcome Monitoring mobiele zorgapp oplossing met de juiste basis en methode

EasyROM PRO is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals en onderzoekers die wil weten of de gekozen behandeling aanslaat en is het mogelijk om daar op aan te sturen met betrouwbare informatie. Alle huidige ROM oplossingen zijn gebaseerd op gedateerde en kostbare vragenlijsten. EasyROM PRO gebruikt als enige de wetenschappelijk bewezen basis van Item Respons Theory (IRT) en levert die in een flexibele mobiele app oplossing, middels Computer Assisted Testing (CAT). Dit betekent dat binnen 3-7 vragen een betrouwbare ROM-meting gedaan kan worden, op een wetenschappelijk bewezen en betrouwbare manier, op een mobiel apparaat, die we allemaal kennen en vertrouwen. Uw ROM-responsrate zal met EasyROM stijgen van 10-15% tot wel 65-80%, blijkt uit onze ervaringen. Compliancy is niet meer een last, u kan zich volledig richten op de terreinen die voor uw organisatie van belang zijn.

Versterk de kracht van EasyROM met keuze uit 100+ modules, voor uw eigen mobiele zorgapp

EasyROM is niet alleen ROM-metingen afnemen. EasyROM Custom Apps zijn alle mobiele apps, die gemaakt worden met het Modulaire App Framework EVAA. EVAA bestaat uit 100+ modules, die allemaal als bouwstenen gelegd kunnen worden op een basis app en zodoende helemaal op maat gemaakt is, speciaal voor uw organisatie met uw specifieke functionaliteitseisen. EVAA heeft een zeer complete collectie modules, speciaal zorggerelateerd, voor grootzakelijke zorgverleners en een zeer uitgebreide selectie algemene modules. EasyROM Custom Apps zijn publiceerbaar in de publieke app stores, maar ook in uw eigen Private App Store, voor volledige controle en overzicht. EasyROM Custom apps is de kern van een compleet platform, die uw mobiliteitszorgvraagstukken in 1 keer kan beantwoorden. Wilt u meer informatie, neem dan snel contact met ons op.

Een vliegende van uw mobiele zorgapp, met een confectie zorgapp van de plank + de kracht van EasyROM

Zijn uw wensen niet zo uitgebreid of wilt u een snelle start maken in uw mobiliseringstransitie en tevens profiteren van de wetenschappelijke nauwkeurigheid van EasyROM, dan kiest u voor EasyROM Confectie Apps. Dit zijn mobiele zorgapps, die wij eerder ontwikkeld hebben en van de plank aan u kunnen uitleveren. U profiteert van de ervaring en kennis van vorige projecten, u bespaart enorm veel tijd en geld en u behoudt nog steeds de mogelijkheid om uit te breiden met keuze uit 100+ modules van het EVAA Framework.

Momenteel hebben wij 7 mobiele zorgapps op de plank liggen: Eetstoornissen, ADHD, Cognitieve Gedragstherapie, Bipolaire Stoornissen, CrisisApp, een universele vragenlijstenapp en een dienstencatalogusapp. Deze EasyROM Confectie apps zijn op z'n snelst binnen een paar weken gepubliceerd in de grote mobiele app stores.

ROMMEN made EASY

Uw organisatie heeft een primair zorgproces, met vele aangesloten, aanvullende bedrijfsprocessen. Al deze processen zijn in uitvoering bij vele aparte centra, afdelingen en worden bemand door vele mensen in vele rollen, functies en alle mogelijke combinaties daarop. Uw organisatie wil ook mHealth, of zoals wij dat liever zeggen: Enterprise Healthcare Mobility, inzetten.

U kunt zelf wel raden dat dit een recept voor een zeer complexe architectuur gaat worden. Met onze jarenlange ervaring als informatie architecten in de GGZ, gecombineerd met de ervaring (sinds 2005!) als Mobile App Developers voor grote namen zoals Buienradar, hebben wij de allerbeste aanbodselectie voor uw Enterprise organisatie gecreëerd, om dergelijke complexiteit te minimaliseren.

Wij kunnen u een productselectie met enterprise opties aanbieden, die ongekend is voor de gezondheidszorg. U moet dan denken aan Single Sign On (SSO), veilig communiceren, koppelen met enterprise data systemen, Microsoft Active Directory Federation Services koppeling, Mobile Backend as a Service (mBaaS), encrypted DataSync, Private App Stores, Total App Update Control en geavanceerde analytische data.

Neem contact op
close slider

[recaptcha]